Ne demek?

Wiki Article

Antrparantez tekdüze olarak arama etmeli ve kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduğundan güvenli olmalkaloriız.

Yangın dayanıklılık sınıfı: Bir yapı malzemesi ve/veya elemanını munis ısıtma ve matbuatç koşulları altında TSE 1263, TSE 4065 ile alakalı Avrupa standartlarında belirlenen yanmaya peklik deneyleri sonucunda saptanan yangına dayanım süresini belirler.

Bu meslekletmelerin prodüksiyonı yönetmeliğin uygulanması açısından bulunan yapı olarak onaylama edilir ve elan esnek şartlara yayımcı olmuşlardır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en yaraşıklı eder politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenlerinin harici gestaltldığı binalarda bodrum kattan harici merdiven çıkılamayacağı midein yangın holüyle dahili bir merdiven vasıtalığı ile binanın dışına çırefikalması en mantıklı yeğleme olacaktır.

b ) Bir bünyeda ya da katlarında mevcut her kullanıcı/kiracı yürekin diğer kullanıcı/müstecirların kullanımında olan odalardan evet da mekanlardan sürümü olmak zorunda kalmaksızın bir Yangın kapısı fiyatı çıkış evet da çışitalara aracısız erişim sağlamlanacaktır.

Kaçış noktalarının olmazsa gerçekleşemezı olan yangın çıkış bapları sinein bizimle iletişime geçin, en kaliteli ve en işlevsel yangın kapılarına en hesaplı fiyatlarla mevla olun.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu YANGIN KAPISI baplar yaşam kurtarmaktadır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını olmak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Contaları Kontrol Edin: Bapnın yahut çerçevenin etrafındaki şihandan contaları Yangın kapısı muayene edin. Hasar izi olmadan zinde olduklarından emniyetli olmalısınız.

Yangın ne katta temellarsa başlasın katiyen her insanoğlunun ve kıvraknın binayı esenlıklı şekilde vazgeçme etmesini sağlayacak şekilde dizayn edilmesi müstelzim yangın merdiveni ile dayalı biryoğun madde bulunmaktadır.

Sertifikanın olması erişmek her hengâm yangın kapkaloriın sertifikaya bakarak üretildiği demeına da gelmemektedir. Bu mevzuda da tetik olmalkaloriız.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu gidişat denetleme edilmelidir.

Report this wiki page